Nieuwbouw

Wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen, terrassen, opritten en vloeren. Bij bouwonderneming SBS bouw kunt u sinds kort ook terecht voor totaalconcepten, in de volksmond wel beter bekend als sleutel-op-de-deur woningen.

Hierbij nemen wij het volledig bouwproject voor onze rekening.


Veel gekende bedrijven die sleutel-op-de-deur projecten realiseren werken aan standaard normen en prijzen wat soms ten koste gaat van de kwaliteit. Bij SBS bouw maken wij het verschil! 

Bouwen of renoveren zijn levenswerken waarbij vakmanschap en persoonlijke begeleiding noodzakelijk zijn. Bij elk project luisteren wij naar de wensen en eisen van de klant. Op basis van deze info maken wij een correcte offerte en lastenboek op. Op die manier realiseren wij uw droomwoning van A tot Z!

Wij bieden een totaalaanbod aan voor zowel binnen-als buitenafwerking. Bouwbedrijf SBS bouw verzorgt dit vanaf de eerste stap voor u.  

Heeft u al een architect of bent u nog op zoek? Een team van architect en binnenhuisarchitect met creatieve ideeën staan reeds voor u klaar. Wij zorgen voor de grondwerken, gieten van betonvloeren en funderingen, metselwerken, dakwerken, schrijnwerk zowel binnen als buiten, sanitair, electriciteitswerken, pleister-chape en tegelwerken… Zo kunt u op beide oren slapen!


Van ontwerp tot oplevering wordt u persoonlijk begeleid door zaakvoerder Saïd Ben Sadik.  U heeft dus maar één aanspreekpunt nodig om al uw projecten tot een goed en zorgeloos einde te brengen. 

Dit heeft als voordeel dat er geen belangrijke vragen of eisen van de klant verloren gaan alsook een goede opvolging kan gegarandeerd worden.


 Wij werken samen met gepassioneerde en bekwame onderaannemers, op deze manier kunnen wij een kwalitatief totaalaanbod bieden.

Tot tien jaar na het verwezenlijken van uw bouwproject staat bouwbedrijf SBS bouw voor u klaar.


Ons prijskaartje staat garant voor een eerlijke prijs zonder verborgen meerkosten.
Bij dit totaalconcept kan de klant zorgeloos toekijken op de werken, wij doen het werk voor u. 

Wij benadrukken ook de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van de zaakvoerder en vinden het belangrijk om vaak werfvergaderingen in te lassen om de reeds uitgevoerde werken te overlopen.


Zit u nog met vragen, wenst u een prijsofferte te bekomen of wilt u een afspraak maken? 

Aarzel zeker niet om ons te contacteren, want wij dragen de klant op handen en uw huis in ons hart.

Bekijk zeker en vast onze referenties van verschillende klanten die reeds beroep deden op onze diensten!